FAALİYETLER

Faaliyetler

Vakfımız merkezinde, vakfımızın kuruluş amacına uygun olarak çeşitli aralıklarla farklı alanlarda faaliyetler yapılmaktadır. Bunların başında haftalık dersler, aylık dersler ve ayda iki defa yapılan ilim meclisleri gelmektedir. Haftalık tefsir dersi İlahiyatçı yazar Fahrettin YILDIZ tarafından “Siret ve Nüzul Eşliğinde Kur’ân Tefsiri” adı altında; ayda bir defa olarak “İnsân Sûresi Tefsiri” Prof. Dr. Halis AYDEMİR tarafından; yine ayda bir defa “Tevhit Mesajı Çerçevesinde Kur’ân’dan Pasajlar” adında Prof. Dr. Hasan ELİK tarafından yapılmaktadır. Bunların dışında vakfımızda, Türkiye’nin önde gelen ilim adamları tarafından toplumun sorun ve ihtiyaçları gözetilerek seçilen güncel konularla her ay iki ilim meclisi düzenlenmektedir. Şimdiye kadar başta Prof. Dr. Şaban Ali DÜZGÜN, Prof. Dr. Ömer ÖZSOY, Prof. Dr. İlyas ÇELEBİ, Prof. Dr. Yaşar DÜZENLİ, Prof. Dr. Ömer TÜRKER, Doç. Dr. Yasin MERAL olmak üzere alanında uzman bir çok ilim adamı vakfımızda ilim meclisine katılmışlardır. Vakfımızda ayrıca Prof. Dr. Abdullah KIZILCIK tarafından farklı seviyelerde arapça dersi verilmektedir.

Hashtag:

haberdar olun

vakfımız hakkında haberlerden, faaliyetlerden, ders ve etkinlinlerden haberdar olun